fredag 1. januar 2010

Jula 2009


Litt førjulsforberedelser sammen med farmor er artig :)



Maren hjelper mamma med å pynte treet, veldig flink og den ene greina som ho pynta ble kjempe fin (bare litt tung..)




Graut på julaften er en tradisjon jeg har med hjemmefra, men det kan kanskje bli en liten endring på det neste år mulig at grautspisinga blir gjort unna på lillejulaften- vi får se :)




Ny tradisjon er at nissen må få graut ute i stallen! Når vi så går for å se om han har spist den ligger det en pakke til ungene der ;) Det var iallefall populært for Maren i år!




Noen få pakker under juletreet i år også... Maren klarte ikke å pakke opp alle på julaften så 5 pakker ble spart til 1.juledag.




Hvem er mest spent på nissen da tro? Farfar eller Maren?




Gutten er flink og hjelper til på kjøkkenet :)




1.juledag
Maren koser med Pita.




Jaggu er det morsomt med jul sier minstemann,
må jo bare le :)





3.juledag dro vi opp på Dyrstad (heimgården til pappa). der hadde onkel Kjell besøk av sønnen med familie, de bor i Canada og fikk i mars 09 tvillinger. Kjempe artig å få treffe de, og de er megatøffe som tar den lange turen med to små midt i julestria!




 
Kjekkasn vår har pynta seg til nyttårsaften!





Nyttåraften ble feiret hos naboene våre, vi var 15 stk som spiste en bedre middag sammen. Her hersker det full forvirring om babysitterene, vi var tre par som hadde helt like babycaller slik at vi drev og tok inn hverandres barn hele kvelden- egentlig et øyeblikk som skulle vært fanget på film dette :)





Nytt av året var at vi alle skulle ha med oss hatter for å bruke den kvelden, noe vi selvfølgelig glemte helt av (jeg er jo såååå glad når vi har fått med våre to barn og alt pikkpakket deres;) Men uansett så var det noen som hadde tenkt på oss og hadde med litt flere hatter. Her er "russeren" Åge!




Maren ble kveldens og nattens dronning :) Hun sjarmerte seg fra fang til fang og bydde til og med opp til dans ;)



 
Her er et vennepar av oss som overaska alle med å forlove seg på julaften, dermed blir det bryllupsfest til sommern. Gleder oss! Kristin er faktisk tremenning med meg. Åge har til og med fått den store æren av å være forlover for Magne, stor stas!




 
Til slutt et bilde av den alltid så blide naboen min, denne jenta er bare helt herlig :)

2 kommentarer:

Elise sa...

Ser ut som at dere har hatt en fin jul!

Tinas Verden sa...

Så stor og fin kjekkasen har blitt! :D